Publicat la: 11.12.2018. 18:42 / 604 views

CIOLACU, O NOUĂ DISPUTĂ ÎN PARTID. CONTRE CU LIDERUL DE LA VRANCEA, OPRIŞAN

După contrele avute chiar cu liderul formaţiunii, Liviu Dragnea, şeful PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a fost din nou în centrul atenţiei la o şedinţă de partid. De această dată, deputatul buzoian a avut o dispută aprinsă cu Marian Oprişan, şeful organizaţiei din Vrancea, în cadrul Comitetului Executiv de ieri. 

CIOLACUDupă şedinţa de ieri, liderul PSD Buzău le-a confirmat jurnaliştilor că a avut o divergenţă cu preşedintele de la Vrancea, Marian Oprişan, care i-a reproşat parlamentarului buzoian atitudinea din ultima perioadă. Ciolacu a reacţionat ironic la adresa colegului din Vrancea:

„Cred că domnul Oprişan are un pic de invidie pe judeţul Buzău, pentru că a avut un scor electoral mult mai mare decât al dânsului şi i-am promis că în continuare vom avea acelaşi scor mult mai mare decât al dânsului. A fost o dispută între mine şi domnul Oprişan. I-am spus că mă tot invocă pentru că are această invidie personală. Să stea liniştit că nu plec şi o să am un scor mult mai bun decât dânsul”, a declarat deputatul Marcel Ciolacu.

Asupra fostului vicepremier buzoian există suspiciunea că, după conflictele cu Liviu Dragnea, ar încerca să facă înţelegeri cu oameni din Opoziţie, pentru a susţine legi sau chiar o moţiune de cenzură iniţiate de  liberali.

„Sub nicio formă eu nu o să votez niciodată o moţiune de cenzură împotriva partidului”, a precizat liderul social-democrat buzoian. În plus, deputatul Marcel Ciolacu, a adăugat că în schimbul de replici avut cu Marian Oprişan „nu s-a vorbit de domnul Iohannis”, aşa cum a vehiculat iniţial presa centrală. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!