Publicat la: 21.06.2019. 17:51 / 891 views

CIOLACU: ”NU CANDIDEZ!”. L-AR PROPUNE PE TOMA CA PREZIDENŢIABIL AL PSD

140 de delegaţi de la Buzău vor participa la Congresul Extraordinar al PSD, de săptămâna viitoare. Ei nu au primit indicaţii pe cine să voteze în funcţia de preşedinte al partidului. În schimb, liderul Marcel  Ciolacu l-ar propune pe primarul Constantin Toma drept candidatul PSD la Preşedinţie.

PSD 1Devenit al treilea om în stat, buzoianul Marcel Ciolacu nu vizează şi o funcţie importantă în partid. Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarant că nu va candida pentru niciun post de conducere scos la bătaie la Congresul PSD.

De la Buzău vor participa 140 de delegaţi. Nu s-a luat o hotărâre cu cine vor vota, în aşteptarea depunerii candidaturilor, în afara celei anunţate de premierul Viorica Dăncilă.

Şeful PSD Buzău a precizat că le-a dat mână liberă delegaţilor, să voteze fiecare cu cine consideră.

În schimb, liderii PSD au fost întrebaţi despre cine ar trebui să fie candidatul pentru funcţia de preşedinte al ţării. Ciolacu l-ar propune pe Toma.

Săptămâna viitoare, PSD se va reuni în Congres Extraordinar, pentru alegerea noii conduceri de la nivel central. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!