Publicat la: 15.11.2016. 18:53 / 699 views

CINE STRÂNGE ZĂPADA? UTILAJELE PENTRU DESZĂPEZIREA ORAŞULUI SUNT PREGĂTITE

Primii fulgi de nea au plutit astăzi peste oraş, ca un avertisment pentru zilele de iarnă, care nu sunt departe. Ca de obicei, societatea RER, care se ocupă de salubrizarea municipiului, se va ocupa şi de deszăpezirea străzilor. Utilajele sunt pregătite şi numărul lor poate fi sporit, dacă va fi nevoie.

rer-utilaje-1Primii fulgi de nea din acest an  au amintit tuturor că iarna bate la uşă şi că vor urma ninsori mai consistente.

Ca în fiecare an, de deszăpezirea oraşului se ocupă cele două societăţi care au contracte încheiate cu Primăria.

În cartierele Micro XIV şi Nicolae Titulescu vor interveni utilajele şi angajaţii de la Urbis Serv, cea mai mare parte a oraşului rămânând în grija RER Ecologic.

În cazul în care vor cădea şi ninsori abundente, RER Ecologic dispune de utilaje achiziţionate special, atât pentru carosabil, cât şi pentru curăţarea trotuarelor.

Dacă Primăria va fi de acord, în acestă iarnă pe carosabil va fi împrăştiată doar sare pură, care este cea mai bună ca raport eficienţă-preţ. RER dispune şi de cantităţi suficiente de nisip, dar acesta murdăreşte străzile şi maşinile şi înfundă canalizările.

Material antiderapant va fi împrăştiat şi pe trotuare, mai ales în zonele de intersecţii şi la trecerile de pietoni. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!