Publicat la: 25.01.2018. 19:10 / 1.061 views

CINE RIDICĂ GUNOIUL MENAJER? LOCUITORII COMUNEI MEREI SEMNEAZĂ CONTRACTE CU PRIMĂRIA

De luna viitoare, locuitorii comunei Merei nu vor mai achita taxa pentru ridicarea gunoiului menajer la societatea de salubrizare. RER a renunţat la contractele individuale şi negociază încheierea unui contract direct cu Primăria. Prin hotărâre de Consiliu Local, toţi cei care au gospodării pe raza comunei vor fi obligaţi să achite o taxă specială de salubrizare.      

merei rerPână acum, societatea RER Sud se ocupa de colectarea gunoiului menajer de la locuitorii comunei Merei şi de la societăţile comerciale de pe raza Unităţii Administrativ Teritoriale.

Fiecare titular de contract achita o taxă pentru ridicarea gunoiului menajer.

Începând de luna viitoare vor apărea unele modificări în sistemul de salubrizare a comunei.

Până la sfârşitul acestei luni, toţi cei care au proprietăţi pe teritoriul comunei Merei vor trebui să semneze o declaraţie de impunere referitoare la taxa locală specială de salubrizare.

Dacă până în prezent doar cei care aveau contracte cu RER plăteau pentru ridicarea gunoiului, de luna viitoare taxa de salubrizare va fi aplicată tuturor locuitorilor.

Ei vor primi pubele gratuite de la Primărie. Taxa pentru gunoi va putea fi achitată lunar sau anual.

Societatea de salubrizare va asigura în continuare ridicarea gunoiului menajer, conform programului zilnic practicat şi până acum.

În următoarea perioadă, pe teritoriul comunei va fi distribuit şi sacul galben astfel încât să fie aplicată o primă selectare a gunoiului menajer de la gospodăriile locuitorilor. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Danut spune:

    Nu inteleg ce inseamna declaratie de impunere sau obligare la taxa speciala de salubrizare.Cum poti lua o hotarare de a obliga un cetatean sa plateasca un serviciu de care nu beneficiaza(doar are un imobil pe raza comunei)dar se bucura de el o luna la doi mi se pare mie sau se fac jocurile celor corupti???

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!