Publicat la: 13.11.2017. 19:37 / 860 views

CINE-A LĂSAT OBSTACOLELE-N DRUM? SOCIETATEA DISTRIGAZ, SOMATĂ SĂ REZOLVE PROBLEMA

Încă o lucrare de utilităţi neterminată, încă o problemă în traficul buzoian. De această dată, vorbim despre ambuteiajele zilnice de la intersecţia străzilor Democraţiei şi Mioriţei. De aproape două săptămâni, la intrarea pe una dintre străzi, tronează mai multe obstacole lăsate după o intervenţie a Distrigaz.

intersectie lucrareCompania de uilităţi nu a readus carosabilul la forma iniţială, după ce a finalizat o lucrare la intrarea în strada Mioriţei, colţ cu Democraţiei. Indicatoarele de ocolire au rămas pe mijloc, obligându-i, astfel, pe şoferi, să facă slalom în intersecţie. De aceea, şi pe fondul aglomeraţiei zilnice din zonă, când buzoienii îşi aduc sau îşi iau copiii de la Şcoala nr. 1, se produc ambuteiaje.

Reporterii Campus Tv le-au adus la cunoştinţă celor din Primărie problema sesizată de buzoieni. Responsabilii din Palatul Comunal le-au dat ultimatum celor de la Distrigaz.

La nivelul Primăriei, este în vigoare o hotărâre de Consiliu Local prin care companiile de utilităţi, care execută săpături în carosabil, sunt obligate să readucă imediat drumurile publice la stadiul iniţial, în caz contrar riscând amenzi. Cetăţenii sunt rugaţi să sesizeze în continuare situaţiile în care această regulă este încălcată. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!