Publicat la: 19.12.2018. 19:02 / 1.141 views

CHIRII MAI MARI LA ANL. NU SE ŞTIE CÂND SE VOR VINDE LOCUINŢELE

Buzoienii chiriaşi în blocurile ANL mai au de aşteptat până ce vor putea cumpăra locuinţele. Cu certitudine, însă, după votul consilierilor municipali, începând cu data de 1 ianuarie vor plăti o chirie mai mare. Şi cei care speră la construirea de noi blocuri ANL mai au de aşteptat, a anunţat primarul Constantin Toma.

anl 2În ultima şedinţă de Consiliu Local Municipal, pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul care prevedea majorarea chiriilor pentru locuinţele ANL. Proiectul a trecut, iar de la data de 1 ianuarie chiriaşii vor trebui să scoată mai mulţi bani din buzunar. O altă veste proastă pe care primarul Toma a dat-o a fost aceea că nu se ştie când se vor putea vinde aceste locuinţe.

De asemenea, buzoienii care sperau că în curând se va demara procedura de construire a unor noi blocuri ANL, mai au de aşteptat.

Dacă buzoienii care locuiesc deja în locuinţele ANL speră să le poată cumpăra în curând, rândul aspiranţilor către o astfel de locuinţă începe să se subţieze. Anul trecut, edilii îşi făceau probleme întrucât nu se mai afla nicio cerere în acest sens în aşteptare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!