Publicat la: 12.02.2020. 19:23 / 558 views

“CHINEZII IZOLAŢI AU ÎNŢELES DIMENSIUNEA PROBLEMEI”. MEDICII DE LA DSP BUZĂU ÎI MONITORIZEAZĂ ZILNIC

Buzăul este printre judeţele cu cel mai mare număr de cetăţeni chinezi aflaţi în monitorizarea autorităţilor din sănătate. Zilele trecute, alte 12 persoane revenite din ţara natală, la Buzău, au intrat în carantină la domiciliu. Perioada de monitorizare este de 14 zile.

dsp sefi chinez

Chiar dacă persoanele respective pot oricând părăsi domiciliul, oficialii de la DSP spun că au găsit înţelegere din partea chinezilor care respectă angajamentul semnat cu autorităţile buzoiene.

Luni, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit locaţia specială pentru izolarea cetăţenilor care au intrat în contact cu pacienţi infectaţi cu coronavirus. Ei vor ajunge în Tabăra Școlară Arbănaşi, în cazul în care unităţile spitaliceşti din Capitală ar depăşi capacitatea de internare a acestor categorii de persoane. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!