Publicat la: 13.12.2016. 18:52 / 1.678 views

CEZAR PREDA S-A „SCOS”. A DEVENIT DEPUTAT DE DÂMBOVIŢA

După trei mandate consecutive de deputat de Buzău, Cezar Preda va activa în continuare în Parlament. Fostul lider al PNL Buzău a obţinut un scor bun la Dâmboviţa, acolo unde în urmă cu o jumătate de an a preluat organizaţia judeţeană. Preda nu doreşte să comenteze rezultatele ruşinoase obţinute de liberali la Buzău.

predaÎncrengăturile politice şi mişcările din cadrul PNL din acest an i-au adus lejer lui Cezar Preda un nou mandat de deputat.

În primăvară a preferat să părăsească organizaţia de la Buzău şi să se ocupe de alegerile locale din Capitală, după care a fost responsabilizat să reformeze filiala din Dâmboviţa.

În calitate de lider al organizaţiei judeţene PNL, Cezar Preda a fost primul pe lista de candidaţi la Camera Deputaţilor, iar scorul obţinut în Dâmboviţa, peste 19%, îl situează pe fostul lider buzoian printre cei cu rezultate bune la nivel naţional.

Demult dezinteresat de partidul de la Buzău, Cezar Preda preferă să nu comenteze rezultatele ruşinoase ale foştilor colegi.

La alegerile de duminică, Cezar Preda a câştigat al patrulea mandat consecutiv de deputat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!