Publicat la: 15.02.2017. 18:35 / 745 views

CERERI PENTRU LOCUINŢE VIRTUALE. TREI TINERI AU SOLICITAT APARTAMENTE ANL

Cu o lună în urmă, viceprimarul Ionuţ Apostu trăgea un semnal de alarmă în şedinţa Consiliului Local Municipal. El era îngrijorat de faptul că niciun buzoian nu depusese cerere pentru apartamentele ANL, construite pentru tineri, cu ani în urmă. În continuare, interesul pentru aceste locuinţe rămâne scăzut, până acum fiind înregistrate doar trei solicitări.

anl 3Ca urmare a semnalului de alarmă tras de viceprimarul Ionuţ Apostu în legătură cu lipsa de interes pentru apartamentele ANL, la registratura Primăriei au fost depuse trei cereri.

Cu ceva ani în urmă, listele de aşteptare pentru locuinţele ANL erau destul de lungi.

Dar, cei înscrişi ori au depăşit vârsta admisă, ori au divorţat sau au intrat în posesia altei locuinţe. Unii au renunţat pentru că şi-au dat seama că vor avea de aşteptat mult şi bine şi că şansa de a le fi repartizat un apartament din blocurile ANL era, practic, nulă.

În ultimii ani nu a mai fost construita nicio astfel de locuinţă iar cele existente sunt ocupate.

În eventualitatea în care vreuna dintre locuinţele pentru tineri va fi eliberată în viitorul mai puţin sau mai mult îndepărtat, familiile tinere care nu au alte posibilităţi sunt îndemnate să depună cereri la Primărie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!