Publicat la: 12.06.2018. 17:55 / 846 views

CENTRUL DE TRANSFUZII MERGE CĂTRE DONATORI. ASTĂZI A POPOSIT ÎN SPITALUL JUDEŢEAN

Dacă donatorii nu mai vin la Centrul de Transfuzii, merge centrul către ei. Aşa se face că, în aceste zile, personalul din unitatea sanitară s-a deplasat la Spitalul Judeţean în cadrul unei campanii de donare de sânge. Halatele albe şi nu numai au răspuns imediat solicitării, iar în această dimineaţă s-au prezentat la saloanele special amenajate şi au donat sânge.

sangeAngajaţii spitalelor ştiu cel mai bine cât de important este să ai la dispoziţie cantitatea necesă de sânge în situaţii de criză. Din acest motiv s-au mobilizat şi au răspuns cu promptitudine iniţiativei Centrului de Transfuzii de a organiza o campanie de donare chiar la Spitalul Judeţean. Printre primii donatori a fost chiar managerul spitalului care a fost la prima experienţă de acest gen.

Centrul de Transfizii şi-a făcut un obicei din a merge către donatori. S-au organizat astfel de campanii în biserici şi alte locuri cu care oamenii sunt mai puţin obişnuiţi, dar în care se adună şi donează. Iniţiativa a fost luată după ce s-a constatat că numărul donatorilor a scăzut considerabil.

În data de 14 iunie, când este sărbătorită Ziua Mondială a Donatorului, Consiliul Consultativ al Elevilor iniţiază o altă campanie de donare de sânge, iar buzoienii sunt aşteptaţi să participe. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!