Publicat la: 26.03.2020. 18:56 / 376 views

CENTRUL DE CARANTINĂ LPS, APROAPE PLIN ZECI DE PERSOANE DUSE ÎN HOTELUL SPORTIVILOR

La doar două zile după ce a devenit centru de carantină, hotelul Liceului cu Program Sportiv Buzău, din cartierul Micro 14, a devenit aproape plin. Astăzi, la orele dimineții, zeci de persoane au fost aduse în centru.

centru carantina 2Astăzi, de dimineață, pe poarta Liceului cu Program Sportiv, au intrat zeci de autoturisme și autospeciale de la Armată, Poliție, Jandarmerie, de la SMURD și ambulanțe SAJ.

De asemenea, mai multe convoaie cu autoturisme au fost escortate până la centrul de carantină de la LPS. Până la prânz, 30 de buzoieni, reveniți în majoritate din zone roșii, precum Germania și Franța, au fost introduși în carantină. Spre după-amiază mai erau așteptate și alte convoaie cu cetățeni care trebuie izolați în centrul instituționalizat.

Astfel, în doar două zile de la transformarea în locație de carantină, în hotelul Liceului cu Program Sportiv au fost aduse peste 50 de persoane, ajungându-se aproape de capacitatea maximă.

În aceste condiții, autoritățile urmează să pună în funcțiune și alte spații aflate în rezervă, pentru a găzdui persoane revenite din zonele roșii de risc. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!