Publicat la: 06.04.2021. 18:19 / 352 views

CENTRU NOU DE VACCINARE, ÎN BUZĂU. A FOST DESCHIS AZI, LA FOSTUL SEDIU LSM

Încă un centru de vaccinare anti-COVID  a fost deschis în orașul Buzău. De astăzi a început imunizarea și la fostul sediul al LSM, din cartierul Dorobanți. Săptămâna viitoare ar urma să devină funcționale alte trei centre, în mediul rural.

centru LSM vaccinare 4

Autoritățile din sănătate au decis deschiderea unui nou centru de vaccinare anti-COVID.

În subsolul clădirii în care a funcționat sediul LSM, a fost amenajat un spațiu pentru imunizarea buzoienilor

Azi, în prima zi de funcționare, la centrul din cartierul Dorobanți nu s-au prezentat foarte multe persoane, având în vedere că nu se știa de deschiderea acestui spațiu. Personalul medical speră ca, de acum încolo, să existe doritori, mai ales că platforma de programări este activă, iar capacitatea zilnică de vaccinare este mare.

Sunt așteptate să se imunizeze cu doze de la Moderna toate categoriile de persoane.

Până acum, aproape 60.000 de doze de vaccin au fost administrate, la toate centrele din județ.

Săptămâna viitoare, la nivelul județului vor mai fi deschise trei spații pentru vaccinare anti-COVID, în mediul rural: la Berca, Pârscov și Vintilă Vodă.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!