Publicat la: 15.02.2021. 19:14 / 225 views

CENTRU DE VACCINARE PENTRU PROFESORI VA FUNCȚIONA LA CASA CORPULUI DIDACTIC

În prima săptămână de la redeschiderea școlilor, la nivelul județului Buzău, au fost înregistrate trei cazuri de coronavirus în rândul angajaților din educație. Într-un singur caz s-a impus izolarea copiilor. Între timp, autoritățile din învățământ pregătesc amenajarea unui centru special pentru vaccinarea anti-COVID a salariaților din școli.

vaccin astra zeneca pt profesori

La nivelul județului Buzău, sunt vești bune cu privire la numărul cazurilor noi de COVID, înregistrate de la redeschiderea unităților de învățământ. Doar trei cazuri au fost semnalate, două la profesori și unul la un angajat din rândul personalului auxiliar.

Între timp, conducerea Inspectoratului Școlar a primit sarcina identificării și amenajării unui centru special pentru vaccinarea personalului din educație. Acesta va funcționa în sediul Casei Corpului Didactic din Buzău.

Stratul vaccinărilor în centrul special va fi dat după o aprobare de la Ministerul Educației.

Până acum, înainte de revenirea în școli, sute de cadre didactice și alți angajați din sistemul buzoian au reușit să se vaccineze anti-COVID. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!