Publicat la: 30.03.2020. 18:39 / 711 views

CENTRU DE CARANTINĂ, ÎN STAŢIUNEA MONTEORU. PESTE 50 DE PERSOANE, LA UNUL DINTRE HOTELURI

Pe trotuarul din apropiere şi în curtea noului centru de carantină se dezinfectează periodic. Hotelul pentru găzduirea persoanelor care trebuie să stea 14 zile cazate este cel care ani buni a fost destinat tratamentelor balneare pentru pensionari.

ceres hotel 2

Autorităţile buzoiene au decis să îl transforme în centru de carantină. Permanent, în curtea centrului se află un echipaj de jandarmi.

Astăzi, până la orele prânzului, în hotel erau deja introduşi peste 50 de buzoieni.

La nivelul judeţului Buzău, în ultimele 24 de ore a crescut semnificativ numărul persoanelor aflate în carantină instituţionalizată. Potrivit Prefecturii, cifra a ajuns la 206 şi există informaţii că numărul acestora va creşte, având în vedere că se anunţă şi alte convoaie cu buzoieni reveniţi în ţară din zonele roşii ale Europei.

Alături de centrul de la Monteoru, pentru carantină instituţionalizată mai funcţionează Tabăra Școlară Poiana Pinului, hotelul de pe strada Transilvaniei şi hotelul de la Liceul cu Program Sportiv. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!