Publicat la: 22.01.2021. 19:30 / 640 views

CENTRE NOI, DAR CINE VACCINEAZĂ? CRIZĂ DE PERSONAL MEDICAL, LA BUZĂU

Autoritățile anunță că, la începutul lunii viitoare, sunt premise pentru deschiderea de noi centre de vaccinare la nivelul județului Buzău. Medicii ridică, însă, problema lipsei de personal pentru a acoperi necesarul pentru funcționarea noilor cabinete de vaccinare.

centru ramnic 1Pentru mărirea capacității de vaccinare, echipele mobile ar reprezenta o alternativă. Luni, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a stabilit ca ISU Buzău să asigure transportul echipelor mobile din cadrul centrelor deja existente, pentru asigurarea vaccinării în unitățile de îngrijire sau a persoanelor aflate în imposibilitatea de a se deplasa la centre.

În momentul de față, la nivelul județului, sunt funcționale cinci centre, reprezentând șapte fluxuri de vaccinare: la Liceul cu Program Sportiv Buzău, la Liceul Tehnologic “Henri Coandă” Buzău, la fostul cămin cultural din Vernești, la Școala Scurtești din comuna Vadu Pașii și în Râmnicu Sărat, pe strada Micșunelelor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!