Publicat la: 20.11.2019. 19:16 / 560 views

CENTRALĂ TERMICĂ PROPRIE, LA LICEUL TEHNIC. LUCRĂRILE SUNT PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

La singura unitate de învăţământ fără căldură se lucrează în ritm alert pentru montarea noii centrale termice. Liceul Tehnic Buzău va avea sistem propriu de încălzire. Lucrări se efectuează şi la alte şcoli şi licee din municipiul Buzău.

tehnic elevi tehnic centrala 1

În curtea Liceului Tehnic este şantier. Muncitorii lucrează atât în camera unde a fost instalat noul sistem de încălzire, cât şi la reţeaua aferentă.

Liceul Tehnic nu mai este alimentat cu energie termică, după ce Ecogen a sistat serviciul, iar RAM nu a mai putut asigura încălzirea. Elevii nu sunt deocamdată afectaţi de această situaţie. Se speră ca, până la finele lunii, noua centrală să devină funcţională.

Investiţia în noua centrală termică proprie de la Liceul Tehnic este asigurată din fondurile Primăriei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!