Publicat la: 01.04.2021. 19:10 / 346 views

CE PLANURI ARE NOUL PREFECT? DIRECȚII CLARE ANUNȚATE ASTĂZI

Imediat după ceremonia de învestire în funcții, atât prefectul, cât și cei doi Prefecți ai Județului Buzău au dat declarații de presă. Dacă prefectul Silviu Iordache și subprefectul Viorel Holban au vorbit despre viitor, cel de-al doilea subprefect, Marieta Boloș a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o singură la conducerea Prefecturii.

prefect 2Omul de afaceri este oficial prefectul Buzăului. El a fost propus pentru funcția de la Casa Albă de PLUS Buzău, formațiune căreia i-a revenit funcția conform protocolului alianței de guvernare. Noul prefect, unul dintre puținii prefecți din țară care vine din mediul privat, spune că a ajuns să fie prefectul Buzăului în urma unui concurs de CV-uri. Cât despre direcțiile pe care vrea să le urmeze la Prefectura Buzău, Silviu Iordache  a spus că accelerarea procesului de vaccinare este prioritatea zero a noii echipe de la Casa Albă, urmată de altele.

După învestire, Viorel Holban a spus că în cele două mandate din administrația râmniceană a reușit să acumuleze experiență pe care o va folosi în Prefectura.

Cei doi au fost astăzi susținuți de Marieta Boloș, cea care a susținut singură aproape o lună de zile întreaga activitate de la Prefectura Buzău.

subprefect 2 subprefect 3

Pentru ca echipa să fie completă, la Prefectura Buzău urmează să sosească ordinul de numire al secretarului general, post ce se pare că va fi ocupat de Adina Moiseanu, fost subprefect al județului Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!