Publicat la: 16.03.2020. 15:22 / 330 views

CE ÎNSEAMNĂ STAREA DE URGENȚĂ LA BUZĂU? PRIMĂRIA LUCREAZĂ ÎN REGIM DE AVARIE

La Buzău sunt instituie măsuri de prevenire și de protecție împotriva coronavirusului. Ca urmare a declarării stării de urgență în țară, Primăria și-a redus programul de lucru cu publicul la doar două ore pe zi. O parte dintre funcționari vor fi obligați să-și efectueze concediile de odihnă rămase de anul trecut.

Still0316_00003Starea de urgență va influența și viața de zi cu zi a comunității buzoiene.

Primăria a instituit deja unele reguli, menite să reducă riscul de contaminare, atât pentru funcționari, cât și pentru cetățenii care au probleme de rezolvat pe plan local.

Audiențele au fost anulate, dar edilii pot fi contactați zilnic prin telefon sau prin mijloacele de comunicare de pe internet.

Cei care nu au acces la astfel de mijloace de comunicare sau nu dispun de practica necesară pentru a le folosi, pot depune sesizări în scris, conform programului de funcționare prestabilit.

Alte măsuri sunt pe cale de a fi puse în practică iar altele vor fi instituite, în funcție de evoluția situației generate de Covid 19.

De mâine, hotelul sportivilor din cadrul complexului Gloria va putea fi pus la dispoziție în cazul în care vor apărea cazuri de infectare confirmată, care vor necesita carantin. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!