Publicat la: 02.06.2020. 17:56 / 298 views

CAZUL PACIENTULUI DECEDAT LA RM. SĂRAT. ASTĂZI, NICIUN CAZ CONFIRMAT DE COVID-19

În weekend-ul prelungit, Buzăul a intrat pe harta județelor în care s-au înregistrat decese, pe fondul îmbolnăvirii cu Covid-19. Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, cu comorbidități, a murit pe patul de spital, la Râmnicu Sărat. Între timp, numărul cazurilor de coronavirus, la Buzău, a ajuns la 198, cu peste 100 de persoane declarate vindicate și externate.

spital rm saratSâmbătă, medicii de la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat au anunțat Direcția de Sănătate Publică despre decesul unui pacient vârstnic, diagnosticat cu Covid-19, suferind de mai multe afecțiuni grave.

Bărbatul era internat pe secția ATI a Spitalului Municipal Rm. Sărat. Era intubat, ventilat, în stare gravă. La momentul internării, medicul curant a încercat transferul pacientului la Spitalul „Victor Babeș.” Transferul nu a fost aprobat, unitatea medicală din Capitală având capacitatea de internare depășită.

Între timp, numărul cazurilor de coronavirus de la nivelul județului Buzău a ajuns la 198. În ultimele 24 de ore, însă, nu a mai fost confirmat niciun test pozitiv. Pe de altă parte, autoritățile anunță că peste 100 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

În momentul de față, la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate în care sunt internate doar cazurile Covid-19, sunt aproape 50 de pacienți. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!