Publicat la: 12.02.2019. 19:24 / 457 views

CAZ REVOLTĂTOR LA VERNEŞTI. CÂINI ÎMPUŞCAŢI PE CÂMP

Un caz de o cruzime ieşită din comun a făst făcut public pe paginile de socializare. O iubitoare de animale a postat mai multe fotografii cu un câine împuşcat pe un câmp din apropierea comunei Verneşti. Poliţiştii au fost sesizaţi şi au întocmit dosar penal de cercetare penală.

caine impuscatCâinii erau crescuţi de o familie pe un câmp la marginea comunei Verneşti. Zilele trecute, după o dispariţie de câteva zile, unul dintre căini a fost găsit împuşcat. Cazul a fost făcut public pe pagina de socializare de o iubitoare de animale. Ea face un apel la buzoieni să o sprijine în găsirea celui care a împuşcat căţelul.

“Va rog din suflet, priviţi cu atenţie aceste imagini şi ajutaţi-mă să fac dreptate! Măcar în acest caz, buzoieni, va rog să îmi fiţi alături!” a scris pe pagina sa de Facebook o iubitoare de animale.

Cei doi tineri care îngrijeau anumalele au făcut plângere la postul de poliţie de la Verneşti, iar oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!