Publicat la: 12.06.2019. 18:23 / 508 views

CAZ NEREZOLVAT DE 6 ANI. MAMA UCIGAŞĂ, DE NEGĂSIT

În urmă cu 6 ani o descoperire macabră avea să zguduie Buzăul. Trupul unui bebeluş nou- născut a fost găsit mort în bena unui autoturism parcat pe o stradă din zona Spiru Haret. Trupul înfăşurat în cârpe prezenta multiple înţepături, iar poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cine este mama. Nici acum, după 6 ani, anchetatorii nu au reuşit să afle cine este femeia fără suflet care a născut bebeluşul, l-a ucis şi l-a abandonat.

bebelusO descoperire macabră a fost făcută pe 21 iulie 2013 pe o stradă din zona Spiru Haret.  Cadavrul unui bebeluş, acoperit cu cârpe murdare de sânge, a fost găsit în bena unei maşini parcate de o femeie care căuta peturi.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă bebeluşul s-a născut viu, dacă s-a născut le termen şi dacă trăia în momentul în care a fost abandonat.

Medicii legişti au concluzionat că bebeluşul s-a născut sănătos, dar a fost ucis cu 3 înţepături în zona inimii, după care a fost abandonat.

La momentul respectiv, poliţiştii anunţau că au deja un cerc de suspecte, însă nici până astăzi nu au reuşit să dea de mama bebeluşului.

Periodic, criminaliştii susţineau că ancheta este în desfăşurare, iar eventualele informaţii legate de făptuitor nu pot fi făcute publice. În ultima vreme, însă, despre respectivul caz nu s-a mai vorbit deloc. Este foarte posibil ca şi dosarul de omor deschis de poliţişti să fi fost închis, iar şansele ca mama ucigaşă să fie găsită scad de la o zi la alta. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!