Publicat la: 14.10.2020. 18:34 / 197 views

CAZ CONFIRMAT DE COVID, LA GLORIA. TESTUL UNEIA DINTRE HANDBALISTE, POZITIV

Virusul Covid loveste si handbalul buzoian. Chiar inainte de meciul cu CSM Bucuresti, una dintre componentele lotului Gloriei a fost depistata pozitiv, la testul de coronavirus. Din fericire, sportiva se antrenase separat, nefacand parte din planurile lui Ovidiu Mihaila, pentru meciul de azi. Celelalte teste efectuate au iesit negative.

handbalista covidAlertă, la Gloria Buzău. O handbalistă de la SCM a ieșit pozitivă la testul de Covid, test efectuat înainte de meciul cu CSM București. Oficialii clubului spun că sportiva nu s-a antrenat zilele trecute cu restul lotului, nefăcând parte din planurile lui Ovidiu Mihăilă pentru partida cu gruparea bucureșteană. Din fericire, restul fetelor au trecut cu brio de testul de coronavirus.

În ceea ce privește staff-ul secției de handbal, sunt infirmate zvonurile conform cărora unii dintre membrii grupării ar fi infectați.

Cazul de la Gloria a fost anunțat la Direcția de Sănătate Publică, dar și la Federația Română de Handbal. În cele din urmă, ambele foruri  au permis Gloriei să facă deplasarea la Ploiești, având în vedere că niciuna dintre sportivele trecute pe foaia de meci nu este infectată.

Gloria nu se confruntă pentru prima dată cu un caz de COVID în lot. În vară, Elena Livrinikj a fost depistată pozitiv, chiar înainte de plecarea în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Ulterior, testul handbalistei s-a dovedit a fi fals pozitiv. Dacă revenim la cazul din prezent, se pune întrebarea de ce sportiva a efectuat testul, dacă nu era în vederile antrenorului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!