Publicat la: 24.06.2019. 18:21 / 395 views

CÂŞTIG DE CAUZĂ. PRIMĂRIA BUZĂU ŞI-A RECUPERAT CAZANUL

În şedinţa publică din 21 iunie, Tribunalul Buzău a dispus ca Primăria Buzău să-şi recupereze cazanul de apă caldă din curtea Ecogen. Primarul Toma a fost prezent în sala de şedinţe şi a susţinut cauza. Cazanul va fi montat într-unul din punctele termice din oraş şi va contribui la încălzirea locuinţelor în această iarnă a buzoienilor din sistemul centralizat.

ecogenPe 21 iulie a avut loc recursul înaintat de Primăria Buzău la solicitarea pentru restituirea cazanului de 10 gigacalorii aflat în curtea Ecogenului, dar care este proprietatea Primăriei.

Ca atare, instanța a admis apelul şi a obligat Societatea Ecogen  Energy SA să asigure accesul celor de la RAM „fără somaţie şi fără trecerea unui termen, pe terenul proprietatea intimatei pârâte”.

Preocupaţi de problema încălzirii locuinţelor buzoienilor care sunt încă racordaţi la sistemul centralizat, edilii de la Primărie cred că o variantă viabilă ar fi transformarea punctelor termice existente în centrale de cartier. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!