Publicat la: 20.03.2018. 19:29 / 1.188 views

CASĂ ÎN FLĂCĂRI, LA DEALUL VIEI. INCENDIU PRODUS DE UN COŞ DE FUM NEPROTEJAT

Încă un incendiu de locuinţă, avertisment pentru cei care nu îşi curăţă sau izolează corespunzător instalaţiile de încălzire. Azi-noapte, o casă din satul Dealul Viei, comuna Merei, a fost cuprinsă de flăcări. Ambele femei aflate în locuinţă au fost trezite de un fum înecăcios şi au ieşit imediat din casă. Pompierii au sosit la faţa locului cu mai multe autospeciale şi s-au luptat câteva ore până să lichideze incendiul.

incendiu 2Incendiul a izbucnit în toiul nopţii. În casă erau două femei, care au sesizat la timp că locuinţa a fost cuprinsă de flăcări. Treziţi din somn, până la sosirea pompierilor, vecinii au încercat în zadar sădea o mână de ajutor.  

Astfel de incendii au mai avut loc în acest sezon rece. Şi în acest context, nu sunt de neglijat sfaturile pompierilor.

Pompierii au acţionat câteva ore până la lichidarea incendiului de azi-noapte. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!