Publicat la: 26.04.2013. 20:21 / 36.700 views

GLORIA, CARTONAŞ ROŞU! A LUAT BĂTAIE ASEARĂ LA FETEŞTI. ADIO PROMOVARE! ASTFEL SE TERMINĂ CEL MAI RUŞINOS SEZON DIN ISTORIA CLUBULUI. VIITORUL AXINTELE A CÂŞTIGATCU 2-0 LA TITU ŞI E ÎN „B”

O nouă ruşine marca Gloria Buzău. Deşi pentru Gloria era o ultimă şansă, iar buzoienii fuseseră avertizaţi de periculozitatea celor de la Rapid Feteşti, totuşi fotbaliştii aşa-zişi buzoieni au luat bătaie azi.       

În minutul 89 Rapid Feteşti a marcat unicul gol al meciului ce a consfinţit rămânerea Gloriei pe locul doi în serie şi implicit ratarea promovării. În etapa de azi Viitorul Axintele a câştigat cu 2-0 în deplasare la Titu si s-a distantat la 6 puncte de Gloria.

În aceste conditii Gloria si-a luat definitiv la revedere de la promovare cobsemnind poate cel mai rusinos sezon din istoria clubului.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!