Publicat la: 18.01.2018. 19:20 / 1.010 views

“CÂRTIŢELE” DE PE FUNDĂTURA VIILOR. MUNCITORII DE LA URBIS SERV LUCREAZĂ ÎN ZONĂ

Ca de obicei, firma de asfaltări a Primăriei profită de vremea prielnică şi continuă lucrările de pregătire a tronsoanelor ce urmează să fie reabilitate din primăvară. În aceste zile, muncitorii de la Urbis Serv sunt mobilizaţi pe Fundătura Viilor, o stradă de pământ ce urmează să fie asfaltată. Alte 7 străzi din zonă sunt incluse într-un program aflat în execuţia Urbis.

lucrari 2În aceste zile, muncitorii de la Urbis au ieşit, din nou, pe străzi pentru a amenaja zonele care vor intra în reabilitare în această primăvară. Se lucrează pe Fundătura Viilor, o bretea din principala stradă, deja asfaltată, alături de alte câteva tronsoane de pământ aflate în sarcina firmei de asfaltări a Primăriei.

De altfel, unele străzi din zonă au fost asfaltate încă din toamna anului trecut. Pentru a câştiga timp, Primăria a dispus ca lucrările de balastare să fie făcute atunci când vremea o permite.

Fundătura Viilor are o lungime de aproape 300 de metri şi niciodată nu a fost asfaltată. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!