Publicat la: 08.02.2018. 19:13 / 576 views

CARTEA NEAGRĂ A PSD. „2017 – UN AN PIERDUT PENTRU ROMÂNIA”

La conferinţa de presă a peneliştilor buzoieni a fost astăzi prezent şi preşedintele regional PNL, deputatul Victor Paul Dobre, fost ministru de interne. Au fost analizate politicile publice ale coaliţiei de la putere, dar şi activitatea celor trei guverne de până acum. Totodată, a fost prezentată şi Cartea neagră a PSD-ului, concepută de Partidul Naţional Liberal.

pnl 2La conferinţa de presă a organizaţiei buzoiene a Partidului Naţional Liberal, alături de preşedinte şi de cei doi vicepreşedinţi, a fost invitat să participe şi deputatul de Galaţi Victor Paul Dobre.

Fostul ministru de interne a venit la Buzău în calitate de preşedinte regional al Partidului Naţional Liberal şi va coordona activitatea organizaţiei buzoiene.

Liberalii au prezentat presei în premieră Cartea Neagră a guvernării PSD, „2017 – un an pierdut pentru România”

Ca membru al Comisiei pentru Învăţământ, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor, Cristi Romanescu a făcut o analiză a ceea ce coaliţia la putere a promis în campanie şi ceea ce a realizat.

Liberalul a subliniat că printre promisiunile electorale încă nerealizate până în prezent se numără şi construirea a două săli polivalente multifuncţionale, cu o capacitate de 10 – 15.000 de locuri fiecare.

Tot la promisiuni nerealizate pot fi trecute şi 4-5 bazine de înot moderne, alături de un patinoar absolut necesar pentru dezvoltarea unor sporturi specifice.

În cartea neagră au fost cuprinse absolut toate nerealizările celor trei guverne de până acum, dar şi subiectul fierbinte care îi preocupă pe toţi românii: Legea salarizării. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>