Publicat la: 09.02.2017. 19:08 / 736 views

CAROSABIL „LA NEGRU”, ÎN ORAŞ. DRUMARII AU ÎNCEPUT CURĂŢAREA STRĂZILOR DIN CARTIERE

Peste 200 de tone de sare au fost folosite ieri şi azi pentru ca pe străzile din oraş să se circule decent. După ninsoarea de ieri, drumarii au lucrat non-stop, cu toate utilajele, pe principalele artere ale oraşului. Astăzi, s-a intrat şi în cartiere.

strada oras 2Şaisprezece utilaje de deszăpezire au lucrat non-stop, în două schimburi, pentru a curăţa principalele artere ale oraşului, după ninsoarea de ieri. Azi, drumarii au început lucrul pe străduţele din cartiere. Reprezentanţii societăţii de deszăpezire promit că arterele secundare nu vor rămâne afundate în zăpadă

Ploaia cu gheaţă de ieri şi ninsoarea de azi-noapte aproape au epuizat stocul de antiderapant pe care îl pregătiseră drumarii. A fost folosită o cantitate record de sare, 220 de tone.

Probleme sunt, totuşi, pe trotuare, întrucât în obligaţiile societăţii de deszăpezire intră numai pasajele pietonale din preajma instituţiilor publice. Cetăţenii au obligaţia de a-şi curăţa trotuarele din faţa curţilor şi a scărilor de bloc. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!