Publicat la: 07.03.2019. 19:13 / 455 views

CARMEN STOLERU: „SUNTEM OAMENI, NU ROBOŢI”. PLECAREA LUI MUŞI NU ARE LEGĂTURĂ CU LIPSA DE FORMĂ

handbalisteCriza de formă cu care se confruntă echipa de handbal feminin a Gloriei nu are legătură cu plecarea reputatului Dumitru Muşi. Una dintre sportivele cu experienţă din lotul buzoian a ţinut să precizeze ca lipsa rezultatelor poate fi imputată numai jucătoarelor şi nicidecum lipsei de competenţă de la nivelul băncii tehnice. Asta după ce chibiţii pasionaţi de handbal au arătat cu degetul către Romeo Ilie şi Radu Bogdan, învinuindu-i de lipsa rezultatelor din ultima perioadă. Din spusele veteranei Carmen Stoleru, la nivelul lotului buzoian s-ar fi instalat un climat de autosuficienţă, imediat după jocul bun cu CSM Bucureşti

Stoleru a cerut răbdare şi indulgenţă din partea fanilor, mai ales că majoritatea echipelor din Liga Florilor au fost puse în gardă cu privire la capacităţile de joc ale Gloriei Buzău. Mai mult, veterana roş-albastrelor a ţinut să reitereze că nici ea, nici colegele sale nu sunt roboţi, ca atare, problemele pot interveni oricând.

Gloria Buzău joacă duminică, acasă, cu omologa Gloria, din Bistriţa. Partida se va disputa de la ora 18, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!