Publicat la: 20.04.2017. 17:30 / 2.619 views

CARMEN ICHIM, NOUL PREFECT DE BUZĂU. ŞEFA DE LA GARDA DE MEDIU, PROMOVATĂ LA CASA ALBĂ

Vom avea un nou prefect de Buzău. Şefa Gărzii de Mediu, Carmen Ichim, a fost promovată în fruntea Casei Albe. Numirea unui nou şef deblochează criza apărută la nivelul Prefecturii, după ce Aurelia Mitrea a fost demisă la începutul lunii martie.

carmen ichimDupă ce premierul a decis încetarea mandatului Aureliei Mitrea, atribuţiile de prefect au fost preluate de subprefectul Sorin Gheorghe, dar care nu putea da curs problemelor de fond funciar, având în vedere că deţine calitatea de secretar al comisiei şi nu are dreptul să fie şi preşedinte al aceluiaşi for decizional.

Pe de altă parte, la nivel politic era aşteptată o decizie, iar în urma negocierilor s-a ajuns la o nominalizare. Şefa Gărzii de Mediu, Carmen Ichim, a fost preferată pentru a conduce Casa Albă. Ichim este recunoscută pentru intransigenţa de care a dat dovadă de-a lungul anilor în fruntea instituţiei de mediu. Având calitatea de funcţionar public, dar şi susţinere politică, Carmen Ichim a îndeplinit condiţiile pentru a fi numită prefect. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!