Publicat la: 10.11.2020. 19:03 / 1.112 views

CARMEN ICHIM A PREDAT MANDATUL DE CONSILIER JUDEȚEAN. A REVENIT LA POSTUL DE LA GARDA DE MEDIU

Demisie surprinzătoare din Consiliul Județean Buzău. Carmen Ichim, devenită consilier judeţean ales pe listele PSD-ProRomânia, a renunţat la mandat, alegând să-şi reia postul de comisar-şef la Garda de Mediu.

ichim mediuAbia intrată în politică, cu idei inovatoare,Carmen Ichim, fost prefect de Buzău, devenită consilier judeţean ales pe listele PSD-ProRomânia şi aspirantă la un post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a renunţat la mandat, alegând să-şi reia postul de comisar-şef la Garda de Mediu.

Carmen Ichim s-a autosuspendat din postul de la Garda de Mediu când a decis să candideze. La începutul campaniei, reprezentanții Alinaței PSD – ProRomânia o anunțau pe Carmen Ichim ca viitor vicepreședinte la Consiliul Județean, dar şedinţa de nominalizare şi vot a întârziat, astfel că termenul de suspendare a expirat la începutul acestei săptămâni. Dacă nu revenea pe funcţie, Carmen Ichim risca să piardă șefia Gărzii de Mediu.

Contactată de jurnaliștii Campus TV, Carmen Ichim a confirmat faptul că a renunțat la mandatul de consilier județean și a ales să revină postul de comisar-şef la Garda de Mediu, iar de aici să lucreze în interesul buzoienilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!