Publicat la: 11.12.2019. 19:26 / 1.297 views

CARMEN ICHIM A FOST DEMISĂ DE LA CASA ALBĂ. A FOST SEMNATĂ DECIZIA DE ÎNCETARE A MANDATULUI

Este oficial! Carmen Ichim a fost demisă din funcţia de prefect. Ieri seară, premierul a semnat decizia de încetare a mandatului şefei de la Casa Albă. Interesant este că, deocamdată, în ciuda aşteptărilor sale, subprefectul Leonard Dimian nu a primit o hotărâre de avansare pe prima poziţie din Prefectură.

ichim 2

Vestea că şefa Prefecturii urmează să fi demisă a stârnit la Buzău o reacţie fără precedent: zeci de primari, în majoritate de la PSD, unii dintre ei chiar de la PNL, au semnat un tabel care însoţeşte un memoriu înaintat ministrului Afacerilor Interne, Ion Vela, prin care i se cere menţinerea pe funcţiei a şefei de la Casa Albă.

În şedinţa de Guvern de ieri, printre hotărârile de revocare a majorităţii şefilor de prefecturi din ţară s-a numărat şi cea de la Buzău. Astfel, Carmen Ichim a fost demisă din funcţia de prefect, post pe care fusese detaşată de la şefia Gărzii de Mediu, acolo unde se va şi întoarce. Ichim se aştepta la această decizie şi, cu câteva ore înainte de a fi revocată, şi-a prezentat bilanţul mandatului început în aprilie 2017.

Surprinzător, însă: decizia de încetare a mandatului prefectului Carmen Ichim nu a fost dublată de o hotărâre de numire a unui alt şef al Casei Albe de la Buzău. Ieri, chiar subprefectul Leonard Dimian se aştepta să fie avansat în funcţie, cu sprijinul ALDE.  

Amânarea luării unei decizii poate fi un semnal negativ pentru ALDE. Chiar şi aşa, prerogativele de prefect vor fi preluate de secundul Leonard Dimian, până la desemnarea unui nou şef la Casa Albă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!