Publicat la: 15.05.2019. 18:16 / 434 views

CARAVANA ECOTIC LA „FILIPESCU”. ELEVII, ÎNVĂŢAŢI SĂ RECICLEZE

O lecţie de ecologie mai puţin obişnuită le-a fost predată elevilor de la Liceul Tehnologic D. Filipescu. Caravana Ecotic a poposit în curtea lor şi prin exemple concrete specialiştii le-au explicat de ce este important să recicleze aparatele electice şi electrocasnice. Lecţia a fost cu atât mai utilă, cu cât majoritatea dintre elevi lucrează efectiv cu astfel de aparate.

caravana eco 2Caravana Ecotic a poposit în curtea Liceul Tehnologic D. Filipescu cu scopul de a le explica elevilor cât de importantă este reciclarea aparatelor electice şi electrocasnice. În caravană erau desfăcute o mulţime de astfel de aparate, astfel că elevii au putut afla şi ce componente ajung să polueze solul dacă sunt aruncate la întâmplare.

Elevii s-au arătat deosebit de încântaţi, mai ales că mulţi dintre ei, în cadrul profilelor la care studiază, lucrează cu astfel de electronice.

Caravana Ecotic are drept scop reducerea riscului schimbarilor climatice prin creşterea nivelului de conştientizare cu privire la manipularea şi tratarea corectă a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice şi prin promovarea utilizării energiei verzi. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!