Publicat la: 21.11.2019. 19:27 / 345 views

CARAMBOL ÎN MICRO XIV. IMPLICAT, UN FOST MAGISTRAT

Un fost magistrat al Tribunalului Buzău, exclus din magistratură, și-a avariat grav bolidul de lux, de peste 100 de mii de euro, într-un accident produs miercuri noaptea în cartierul Micro XIV din Buzău. Fostul magistrat a ajuns la spital după ce a intrat fără să se asigure într-o intersecție, în accident fiind implicate alte trei mașini.

accident judecator 2 accident judecator 1

Ghinionul fostului judecător a fost teribil, bolidul său de lux fiind izbit violent de o altă mașină, condusă de un tânăr de 23 de ani, care mergea pe drumul cu prioritate, băut și fără permis. În urma impactului puternic mașina care circula pe drumul cu prioritate, a fost proiectată într-un alt autovehicul staționat pe marginea drumului, de mașina fostului magistrat. Imediat după producerea accidentului fostul judecător a cerut să fie transportat la spital, întrucât acuza dureri la cap și în zona abdominală.

Un prieten al fostului magistrat a venit rapid la locul accidentului ca să aibă grijă de bolidul de lux, grav avariat în partea din spate.

Soția fostului judecător, care s-a aflat pe scaunul din dreapta și o pasageră aflată pe bancheta din spate, au scăpat doar cu o sperietură. Șoferul mașinii care circula pe drumul cu prioritate, nu avea permis și se afla și sub influența alcoolului, aparatul Drager măsurând o îmbibație de 0,7 grame alcool pur în aerul respirat. Până la urmă și celălat șofer implicat în accident a fost dus de poliție la spital pentru recoltarea probelor biologice, pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

Fostul judecător Eugen Irimia a fost exclus din magistratură în urma unui scandal mediatic, dar a câștigat procesul și ulterior s-a pensionat. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!