Publicat la: 19.02.2018. 19:29 / 560 views

CARAMBOL CU CINCI MAŞINI, PE UNIRII. AUTORUL ISPRĂVII ERA BEAT CRIŢĂ

Distracţie încheiată cum nu se poate mai prost, pentru un tânar de 24 de ani care a reuşit să avarieze patru maşini, din cauză că s-a urcat băut la volan. Şoferul a pierdut direcţia, pe bulevardul Unirii şi a avariat patru autoturisme parcate. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat ca tânărul inconştient era în stare avansată de ebrietate.

acc unirii 1Autorul accidentului circula dinspre Biblioteca Judeţeană către McDonalds iar la un moment dat, probabil din cauza stării euforice, a pierdut controlul volanului a părăsit banda de circulaţie şi a lovit patru autoturisme parcate regulamentar. În maşină, se afla şi un pasager, prieten al şoferului.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că tînărul se afla în stare de ebrietate. În urma testului cu aparatul drager, a rezultat că alcoolemia şoferului era de peste 1 la mie. Conducătorul auto a fost condus şi la Spitalul judeţean, pentru recoltarea probelor biologice.

Din păcate pentru posesorii autoturismelor avariate, asiguratorul nu este obligat la plata despăgubirilor, pentru ca autorul accidentului se afla în stare de ebrietate. Ei vor trebui să-l acţioneze în judecată pe tînărul aflat la volan, pentru a-şi recupera pagubele. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!