Publicat la: 19.06.2018. 18:30 / 635 views

CĂPRIOARĂ, PE STRĂZILE BUZĂULUI. AU GĂSIT-O POLIŢIŞTII LOCALI

Apariţie neobişnuită pe străzile municipiului Buzău, în această dimineaţă. O căprioară a fost zărită în apropierea Muzeului Judeţean, după care a fost găsită de poliţiştii locali în apropierea porţii Crângului. Căprioara era rănită şi a fost dusă pe braţe de un agent de poliţie locală la sediul Direcţiei Silvice.

caprioara 1Fostul inspector şef al ISU Buzău, Dănuţ Nicolae a dat alarma în această dimineaţă. Soţia acestuia a văzut pe geamul locuinţei, în apropierea Muzeului Judeţean, o căprioară. Dănuţ Nicolae a anunţat imediat poliţiştii locali, după care a coborât din bloc pentru a oferi o mână de ajutor la localizarea ei.

Poliţiştii locali au plecat în căutarea căprioarei şi au reuşit să o găsească în apropierea staţiei de autobuz de la poarta Crângului. Era rănită, motiv pentru care unul dintre poliţiştii locali a luat-o în braţe şi a transportat-o la Direcţia Silvică.

Specialiştii sunt de părere că animalul a fost hăituit de câinii fără stăpân din Crâng şi astfel a ajuns pe stradă, printre maşini, unde a fost şi lovită. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!