CĂPITANUL SE ÎNTOARCE. MĂDĂLIN BARAULEA A DAT STEAUA PENTRU BUZĂU

CĂPITANUL SE ÎNTOARCE. MĂDĂLIN BARAULEA A DAT STEAUA PENTRU BUZĂU

SCM Gloria Buzău a transferat un întreg contingent pentru echipa de rugby. Sportivi de la Steaua şi Dinamo vor lupta sub culorile oraşului. Cea mai importantă mutare este reîntoarcerea căpitanului Mădălin Baraulea, de la Steaua.

Madalin-Baraulea-1S-au întărit pe toate posturile. Echipa de rugby a SCM Buzău a transferat, zilele trecute, un întreg contingent de jucători, rugbiști ce vor fortifica toate compartimentele lotului antrenat de Costică Merșoiu. Cel mai important transfer este Mădălin Baraulea via Steaua, căpitan la Stejarul în 2016, an în care s-a cucerit Cupa României DNS. Tot de la Steaua buzoienii au reușit să-l înregimenteze pe Sorin Coșereanu. De la Dinamo au sosit Neacșu (centru) și Cîrlescu (aripă). Pe filiera Boian, au fost aduși și doi rugbiști de peste Prut, Lungu și Constantin. Conducătorii clubului local poartă tratative cu încă doi sportivi de la Dinamo, Sandu și Țăranu, componenți ai Naționalei U20.

Ca obiectiv pentru sezonul 2017-2018, SCM și-a propus ocuparea unuia dintre primele patru locuri în Divizia Națională, poziție ce ar asigura evoluția în play-off. Contracanditata buzoienilor rămâne, și anul acesta, CS Năvodari, club ce are în componență mare parte din sportivii care au reușit să cucerească titlul național cu Farul Constanța. O altă formaţie puternică este CSM Suceava, campioana DNS a anului trecut, dar moldovenii nu vor evolua în Superligă din cauza problemelor financiare.

Echipa de rugby a SCM Gloria Buzău va debuta în campionat pe 30 septembrie, acasă, cu RCM GALAȚI. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:

3 Comentarii la: “CĂPITANUL SE ÎNTOARCE. MĂDĂLIN BARAULEA A DAT STEAUA PENTRU BUZĂU

  1. Bre, Cirlescu nu cumva e pilier? Dar n a jucat 1 secunda la nici un club din Romania? Chiar nu stii ce jucatori ai luat? Csm cu navodari? Bre tomitanii !! Atentie in declaratii ca te faci de ras

  2. Nea Nita,iar ai comis-o…combinata cu CSM București au făcut-o Tomitanii,nu Navodariul.

  3. Madalin Baraulea via Dinamo!Atentie!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

UPU Buzău, fără COVID

09.06.21 15:15 Ultima modificare 09.06.21 19:01

Lipsa cazurilor de COVID timp de două zile consecutive a adus eliberare la cea mai aglomerată secție a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Pentru prima…