CAPCANE, PE STRĂZILE BUZĂULUI. O MAŞINĂ RER A RĂMAS CAPTIVĂ ÎNTR-O GROAPĂ

CAPCANE, PE STRĂZILE BUZĂULUI. O MAŞINĂ RER A RĂMAS CAPTIVĂ ÎNTR-O GROAPĂ

O maşină de la RER a rămas captivă într-o groapă din cartierul Micro III. O roată a camionului s-a scufundat pur şi simplu în asfaltul surpat. În zonă, au fost executate lucrări de montare a unei canalizări, însă firma constructoare nu a asfaltat, după ce a tăiat asfaltul, mulţumindu-se să umple şanţul cu pietriş.

masina rer 2Greutatea camionului încărcat cu gunoi a făcut ca una dintre roţi să se scufunde. Angajaţii societăţii de salubrizare au încercat, pe rând, diferite soluţii de a degaja roata. Zeci de minute, asistaţi de mai mulţi trecători, angajaţii de la RER s-au chinuit să scoată maşina din groapă

Angajaţii societăţii au folosit şi un  excavator care să urnească, folosindu-se de lamă, mastodontul plin cu gunoi. Fără succes, însă.

În cele din urmă, angajaţii RER s-au lăsat păgubaşi, dându-şi seama că greutatea maşinii o face imposibil de urnit, fără ajutorul unei macarale de mare putere. Rămâne de văzut, însă, ce sancţiuni va primi din partea Primariei firma care a executat lucrarea în zonă. Și dacă groapa formată va fi astupată corespunzător, sau doar de ochii lumii. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Tablou complicat, în Cupă

14.05.21 15:35 Ultima modificare 14.05.21 18:48

A fost stabilit țintarul Cupei României la handbal masculin, ediția 2021, competiție care se va derula pe repede înainte, într-o singură săptămână. Vor fi trei…