Publicat la: 22.07.2019. 18:22 / 593 views

CAPCANE, PE STRĂZILE BUZĂULUI. O MAŞINĂ RER A RĂMAS CAPTIVĂ ÎNTR-O GROAPĂ

O maşină de la RER a rămas captivă într-o groapă din cartierul Micro III. O roată a camionului s-a scufundat pur şi simplu în asfaltul surpat. În zonă, au fost executate lucrări de montare a unei canalizări, însă firma constructoare nu a asfaltat, după ce a tăiat asfaltul, mulţumindu-se să umple şanţul cu pietriş.

masina rer 2Greutatea camionului încărcat cu gunoi a făcut ca una dintre roţi să se scufunde. Angajaţii societăţii de salubrizare au încercat, pe rând, diferite soluţii de a degaja roata. Zeci de minute, asistaţi de mai mulţi trecători, angajaţii de la RER s-au chinuit să scoată maşina din groapă

Angajaţii societăţii au folosit şi un  excavator care să urnească, folosindu-se de lamă, mastodontul plin cu gunoi. Fără succes, însă.

În cele din urmă, angajaţii RER s-au lăsat păgubaşi, dându-şi seama că greutatea maşinii o face imposibil de urnit, fără ajutorul unei macarale de mare putere. Rămâne de văzut, însă, ce sancţiuni va primi din partea Primariei firma care a executat lucrarea în zonă. Și dacă groapa formată va fi astupată corespunzător, sau doar de ochii lumii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!