Publicat la: 29.06.2020. 18:15 / 695 views

CAPACITATEA, SESIUNE SPECIALĂ. 6 DIN CEI 15 ÎNSCRIȘI AU ABSENTAT

Astăzi a început sesiunea specială pentru absolvenții de gimnaziu care nu au putut susține evaluarea națională pentru că au fost izolați la domiciliu. La nivelul județului, 15 absolvenți au fost așteptați în centrul de examen. Șase dintre ei au absentat.

capacitate special 2La nivelul județului Buzău a fost amenajat un singur centru de examen, la Școala nr. 2 “Nicolae Titulescu” din municipiul Buzău. Candidații din mediul rural au avut transportul asigurat.

Proba a început la ora 9:00, după triajul epidemiologic obligatoriu, iar elevii au avut la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele la limba și literatura română. În tot acest timp, părinții sau bunicii copiilor au așteptat emoționați.

Absolvenții au avut și ei emoții, dar au ieșit mulțumiți din sala de examen.

De la proba de astăzi au absentat șase elevi.

Mâine este programată proba de foc, la matematică. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!