Publicat la: 30.06.2017. 18:25 / 2.699 views

CANICULA PUNE STĂPÂNIRE PESTE BUZĂU. POLIŢIŞTII LOCALI ÎMPART APĂ PE STRADĂ

Meteorologii au emis o atenţionare de zile de foc valabilă în aceste zile. Potrivit specialiştilor, şi în judeţul Buzău se vor atinge temperaturi extreme. Pentru a veni în sprijinul populaţiei, poliţiştii locali au făcut o acţiune de informare a cetăţenilor referitoare la  înfiinţarea punctelor de prim-ajutor, însă în acelaşi timp au împărţit şi sticle cu apă buzoienilor aflaţi pe stradă.

sfat siteCanicula a pus stăpânire peste oraş, iar buzoienii care sunt nevoiţi să iasă din casă la orele prânzului au de suferit. Pentru a-i averiza cu privire la pericolele la care se expun dacă petrec mult timp în soare, dar şi pentru a-i informa cu privire la înfiinţarea unor puncte de prim ajutor, poliţiştii locali au organizat astăzi o acţiune în cadrul căreia au împărţit sticle cu apă oamenilor aflaţi pe stradă.

Buzoienii au primit bucuroşi, atât sfaturile venite din partea poliţiştilor locali, dar mai ales sticlele cu apă rece.

Primăria municipiului Buzău vine în sprijinul cetătenilor in perioada caniculei. In acest sens, pe raza municipiului au fost amenajate patru puncte de acordare a asistenţei medicale. De asemenea, în această perioadă, printr-un protocol cu Primăria Buzău, orice farmacie din municipiu se constituie în punct de prim ajutor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!