Publicat la: 22.08.2019. 17:55 / 354 views

CANICULĂ DE AUGUST. PUNCTELE DE PRIM-AJUTOR VOR FI DESCHISE

Chiar şi spre finalul verii, temperaturile se menţin ridicate şi, în anumite perioade, devin caniculare. Meteorologii au emis o atenţionare de temperaturi crescute şi de disconfort termic pentru zilele următoare. Municipalitatea a luat toate măsurile necesare pentru ca locuitorii oraşului să poată beneficia de ajutor calificat dacă sănătatea le va fi afectată.

dus caMeteorologii au emis o informaţie meteo care anunţă o perioadă de trei zile de temperaturi ridicate şi de disconfort termic.

Pentru a veni în ajutorul cetăţenilor din Municipiu, Primăria Buzău va menţine deschise punctele de prim-ajutor din oraş şi în următoarele două zile.

Cei mai afectati de caniculă sunt bătrânii, copiii şi persoanele care suferă de afecţiuni cardiace ori respiratorii.

Pe platoul din faţa Palatului Comunal, Compania de Apă a montat o instalaţie care produce o perdea rece de stropi de apă.

Nu este o soluţie care să suplinească lipsa de apă caldă de la duşurile buzoienilor racordaţi la RAM, dar îi poate răcori instant pe cei de pe stradă.

La fiecare dintre cele patru puncte de prim-ajutor din oraş se află câte un asistent medical.

În cazurile mai grave, se va solicita intervenţia echipajelor de la Ambulanţă şi de la Smurd. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!