Publicat la: 13.07.2018. 18:42 / 1.015 views

CANDIDAŢII DE 10 VOR FI RECOMPENSAŢI. 1.000 DE LEI, LA CAPACITATE ŞI 3.000 DE LEI, LA BACALAUREAT

Absolvenţii buzoieni cu media 10 obţinută la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat vor fi recompensaţi. Bobocii de liceu vor primi câte 1.000 de lei, în timp ce viitorii studenţi vor beneficia de câte 3.000 de lei. 15 tineri sunt pe lista de la Buzău. Ei vor primi banii într-un cadru festiv.

absolvire 2La nivelul judeţului Buzău, 9 absolvenţi de gimnaziu au reuşit să obţină media maximă la Evaluarea Naţională. La examenul de Bacalaureat avem 6 tineri cu media 10.

Cu toţii vor fi premiaţi în cadrul unei festivităţi ce va avea loc la sediul Inspectoratului Școlar.

Guvernul a aprobat câte 1.000 de lei pentru elevii de 10 de la Capacitate şi câte 3.000 de lei pentru absolvenţii de liceu cu media maximă la examenul de Bacalaureat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!