Publicat la: 22.07.2019. 18:13 / 839 views

CANDIDATA BRUYNSEELS, ÎN VIZITĂ LA BUZĂU. EDIŢIE SPECIALĂ, MARŢI, ORA 17:00, LA CAMPUS TV

ppuPrima femeie care şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale, Ramona Ioana Bruynseels, de la Partidul Puterii Umaniste, a fost prezentă, ieri, într-o vizită la Buzău, aflată cu echipa de campanie într-un turneu naţional. Însoţită de câţiva membri ai organizaţiei buzoiene, Bruynseels a mers în Piaţa Centrală a municipiului.  

După-amiază, Ramona Ioana Bruynseels a fost în mijlocul petrecăreţilor de la festivalul organizat la Monteoru. Prin periplul său prin ţară, candidata P.P.U. doreşte să stea de vorbă cu oamenii simpli, pentru a-şi forma proiectul pentru Cotroceni.

După întâlnirile cu buzoienii, Ramona Ioan Bruynseels a oferit un interviu în exclusivitate pentru Campus TV. Ediţia specială va putea fi urmărită marţi, la ora 17:00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!