Publicat la: 23.11.2018. 19:31 / 1.502 views

CÂND SE VA IEFTINI APA DE LA ROBINETE? NOUL DIRECTOR, EXPLICAŢII ÎN FAŢA CONSILIERILOR

savulescu in clmNoul director interimar al Companiei de Apă, Simona Săvulescu, a fost prezentă, astăzi, la şedinţa miniparlamentului buzoian, în cadrul căreia a dat câteva explicaţii la problemele ridicate de aleşii municipali. Consilierii din Opoziţie au insistat ca noua conducere a operatorului general să precizeze dacă există în intenţie reducerea tarifelor la serviciile publice. Potrivit noului managerului, abia de la jumătatea anului viitor se poate discuta despre preţuri mai mici la apă potabilă şi canalizare.

Pe de altă parte, Simona Săvulescu a fost întrebată despre salariul de manager, având în vedere că, în repetate rânduri, primarul Constantin Toma i-a reproşat fostului director, Ionel Tescaru, că şi-a stabilit un venit foarte mare şi nemeritat. Pentru moment, salariul managerului interimar este la acelaşi nivel.

După demiterea lui Ionel Tescaru, Consiliul de Administraţie al Companiei a decis numirea inginerului Simona Săvulescu în funcţia de director general, pe o perioadă de patru luni, mandatul putând fi prelungit încă două luni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!