Publicat la: 08.01.2019. 19:20 / 547 views

CANALIZARE MAI IEFTINĂ, DUPĂ SCĂDEREA TVA DE LA 19 LA 9%

Mai puţini bani pentru serviciul de canalizare în facturile buzoienilor. Începând cu această lună, Compania de Apă va percepe un tarif redus cu 3% pentru serviciul de canalizare. Ieftirea vine ca urmare a modificării TVA de la 19 la 9%.

epurare 1De la 1 ianuarie, cota TVA pentru serviciile de canalizare scade de la 19 la 9%. În aceste condiţii, Compania de Apă a făcut noi calcule pentru preţul practicat pentru abonaţii buzoieni.

Practic, noile modificări aduse codului fiscal se vor reflecta într-o reducere a tarifului combinat de apă-canalizare-epurare de la 8,15 lei la 7,89 lei.

Reducerea de 26 de bani pe metru cub va fi regăsită începând cu luna februarie, când vor fi facturate costurile din ianuarie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!