Publicat la: 23.08.2014. 08:36 / 15.220 views

CAMPUS TV POATE FI URMĂRIT LIVE PE INTERNET

sigla-campus-tvDefecţiunile tehnice întâmpinate de streaming-ul live al postului Campus Tv au fost remediate, astfel că din această săptămână televiziunea noastră poate fi urmărită oricând şi de oriunde pe internet.

Pentru a vă conecta e nevoie doar de un clic pe butonul albastru „Vezi Campus Tv live” din partea dreaptă sus a paginii principale a site-ului www.campusbuzau.ro.

Vă dorim vizionare plăcută. 

Exista 5 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. cosmin spune:

  Pacat, streaming prin Flash Player.. Acum se foloseste HTML, nu puteti obliga oamenii sa instaleze Flash Player, e nesigur deja oficial.

 2. George spune:

  Am incercat sa vad un program azi…nici o sansa…pacat.

 3. Campus TV spune:

  Streamul tv este optimizat pentru internet explorer. Asadar, il deschiteti cu ie, asteptati cateva secunde, apoi apasati butonul play si ar trebui sa mearga (indiferent de providerul de internet).

 4. Isabella spune:

  Buna seara, am incercat sa ma conectez la tv online de pe telefon, dar imi spune ca „acest plugin nu este acceptat”. Cum se procedeaza? Prin cablu nu va prind. Sunt abonat Akta.

  O seara frumoasa!

 5. vlad spune:

  Nu stiti sa va faceti reclama la acest site!
  In fiecare zi, atat la radoi cat si la tv, ar trebui sa faceti referire la acest site, folosind denumirea sa, pentru ca lumea sa stie despre ce este vorba! Fiti mai activi, pentru ca aveti cu ce! Atentie la unele derapaje!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!