Publicat la: 16.03.2018. 19:15 / 761 views

CAMPUS TV, LOCUL 3 LA CUPA PRESEI LA TIR. COMPETIŢIA A FOST ORGANIZATĂ DE POLIŢIA BUZOIANĂ

Astăzi, jurnaliştii buzoieni au fost provocaţi la un concurs de tir. Cupa Presei a fost organizată de IPJ, în preajma sărbătoririi Zilei Poliţiei Române. Echipa Campus TV a ocupat locul trei.

tir 1Începători sau cu experienţă în competiţia organizată anual de Poliţia buzoiană, jurnaliştii s-au reunit pe linia de tragere de la poligonul de la Gura Câlnăului. Au primit pistoale din dotarea Poliţiei şi au tras câte şase focuri de armă înspre ţintă.

Titlul de campion a fost luat de cameramanul PRO TV, Dan Oprea. După ce anul trecut a obţinut primul loc, echipa Campus TV s-a clasat azi pe poziţia a treia.  

După competiţia dedicată jurnaliştilor, a urmat concursul de tir pentru poliţişti. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!