Publicat la: 19.10.2017. 18:35 / 1.064 views

CAMPANIE UMANITARĂ PENTRU AZILUL VINTILĂ VODĂ. CRUCEA ROŞIE ŞI ELEVI VOLUNTARI DONEAZĂ ALIMENTE

Crucea Roşie, sprijinită de zeci de elevi inimoşi din Buzău, a demarat o amplă campanie umanitară pentru bătrânii cazaţi la Azilul din Vintilă Vodă. Ideea a venit după ce s-a aflat despre situaţia financiară precară a centrului unde sunt asistaţi aproape 40 de vârstnici. În doar două zile a fost o mobilizare impresionantă. Primul transport cu alimente a ajuns astăzi la Vintilă Vodă. 

crucea rosie ajutoareReprezentanţii de la Crucea Roşie Buzău s-au gândit să iniţieze o campanie umanitară, după ce au aflat că Azilul de la Vintilă Vodă este în pragul desfiinţării, iar mulţi dintre furnizori au sistat serviciile către centru. Astfel, s-a apelat la Banca de Alimente, situată în cadrul unui hypermarket din Buzău.

De asemenea, într-un timp record, cu ajutorul unor tineri voluntari de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Colegiul Tehnic s-au strâns bani, iar cu suma colectată au fost cumpărate alte alimente.

Elevii voluntari în cadrul campaniei umanitare pentru bătrânii de la Azilul Vintilă Vodă sunt încântaţi că au putut contribui la strângerea de alimente.

Între timp, alte şcoli au anunţat că se vor alătura campaniei demarate de Crucea Roşie.

Din cauza imposibilităţii primăriei din Vintilă Vodă de a mai finanţa activitatea azilului, centrul se află într-o situaţie financiară gravă. Până când Consiliul Judeţean va putea prelua în administrare aşezământul, donaţiile din partea oamenilor inimoşi şi sumele alocate de alte primării de unde provin asistaţii sunt ca o gură de oxigen pentru vârstnici. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!