Publicat la: 25.04.2019. 18:21 / 1.118 views

CAMPANIE PENTRU BĂTRÂNII SINGURI. ALIMENTELE AU AJUNS LA BENEFICIARI

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Buzău a desfăşurat o campanie de strângere de alimente „Alături de semenii noştri“ în beneficiul rezidenţilor de la Aşezământul pentru persoane vârstnice „Sfântul Sava” din Câmpeni, înfiinţat de Fundaţia Sf. Sava de la Buzău. Maşinile încărcate cu alimente au plecat către beneficiari, duse chiar de către angajaţii instituţiei.

umanitar dadr 1Campania umanitară, „Alături de semenii noştri“, a fost demarată de Direcţia Agricolă la începutul lunii aprilie şi au fost invitate să se alăture atât persoanele fizice, cât şi reprezentanţii firmelor şi instituţiilor. Campania s-a finalizat, iar produsele alimentare strânse au plecat către Aşezământul pentru persoane vârstnice „Sfântul Sava” din Câmpeni înfiinţat de Fundaţia Sf. Sava de la Buzău.

Cu maşinile încărcate, angajaţii Direcţiei Agricole au mers personal la bătrâni pentru a le oferi darurile dar şi pentru a sta de vorbă cu ei.

Gestul reprezentanţilor Direcţiei Agricole a avut menirea de a aduce zâmbete şi speranţă pe chipurile îmbătrânite de vreme şi necazuri ale locuitorilor asezământului de la Câmpeni.  (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!