Publicat la: 11.04.2019. 18:14 / 663 views

CAMPANIE DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CONSUMULUI DE DROGURI. “DROGURILE UŞOARE NU-ŢI FAC VIAŢA UŞOARĂ”

antidrog 2Problema consumului de droguri uşoare sau de mare risc reprezintă o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai mult tânăra generaţie. Astăzi a avut loc un eveniment dedicat modalitatilor de prevenire si combatere a drogurilor. Atelierul face parte din proiectul “Drogurile uşoare nu-ţi fac viaţa uşoară” finantat prin programul Erasmus + al Comisiei Europene.

Proiectul reuneşte 40 de tineri cu vârste cuprinse între 17-25 ani din 8 ţări. În cadrul evenimentului au avut loc discuţii tematice şi prezentarea produselor finale, filme, afişe, fluturaşi, realizate de participanţi în săptămâna de lucru de la Sărata Monteoru.

Proiectul implementat la Buzău este cu atât mai interesant, cu cât a reunit tineri foşti consumatori de droguri sau care au în familie sau în cercurile de prieteni consumatori.

La întâlnirea de astăzi au participat şi reprezentanţi ai IPJ Buzău care le-au explicat participanţilor cât de periculoase pot fi aşa-numitele droguri uşoare.

În ultima vreme, la nivelul judeţului Buzău, un număr ridicat de adolescenţi şi tineri au ajuns la spital după ce au consumat diferite substanţe interzise. Din păcate, au existat şi cazuri pentru care medicii nu au mai putut face nimic. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!